2009 m. spalio 4 d., sekmadienis

STOP - Negalima

Po ilgo laiko uzsukau i savo apleista rasymu darzeli. Vakarai ilgeja, dienos trumpeja, viskas aplinkui pamazu rimsta, todel laiko prisesti ir pasidalinti viena kita mintimi ir vel pamazu atsiranda.

Siandien kazkaip aktuali tema, tai kas uzdrausta Turkijoje. Tarkime ne visi zino, kad Turkijoje yra draudziamas Youtube, be to neseniai toks likimas kuriam laikui buvo istikes virusu virtusi zaidima Facebooke, pusdieni isdidziai kybojo lentele, kad Turkijos respublika uzdraude si zaidima, nepamenu tik del, ko bet greiciausiai kas nors savo ferma pavadino Turkija ir priveise joje kiauliu :D Tik tokia piktadarybe kas nors ir galejo padaryti savo virtualioje fermoje. Dargi siandien nusprendziau pasieskoti muziskos ir pasinaudoti tokiu puslapiu kaip Last Fm. Na kas nors vel ka nors blogo padare Atatiurkui ar Turkijos respublikai.

Neitiketina Turkijos kysancio uzpakalio ir pasleptos makaules politika. O vartotojai tuo tarpu nors menkai ismanantys si ta apie interneta ir kompiuterius laisvai ir smagiai megaujais laiku youtube ar kur tik nori, nes kiekvienam draudimui yra apejimas ;)

1 komentaras:

Diderot iš Lietuvos rašė...

Nieko nebutu baisaus , jei ne keletas "bet"... Isteketi uz musulmono reiskia , nebijau to zodzio, isduoti savo seima, religija, tevyne... Tai baisiau, negu isduoti gyvenimo drauga...Tai baisiau, negu vedusiai buti neistikimai.. Isdavyste ir tiek... Misriose seimose gimsta issigime "dvarniaskos", kuriu Lietuvai tikrai nereikia...Tik grynakraujai grazus.. Ar balti, ar juodi... Patys negraziausi - uzsikrete negru kraujo prancuzai... Sudo saukstas sviesto puode... Jusu gyvenimas beprasmis, ir blogai, kad lietuviuku negaminate... Gerai butu, jei neveztumete to brudi i Lietuva... Lauk is lietuvisko gyvenimo isdavikes!!!!!!!!!!Jusu Lietuvoje niekas nelaukia ir bent mano aplinkoje busite musami.... Lauk is Lietuvos isdavikai... Tokiu cia nereikia tikrai...