2011 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Din dilin Kalėdos


Din dilin din dilin Tau su varpeliu... Ko gero dauguma ir vėl dūsauja ir vėl tos pati šventinė muzika, parduotuvių lentynos lūžta nuo darbščiųjų kinų rankų ir ne tik darbo produkcijos. Ko gero kaip ir visada toks pat scenarijus. Mano šios kalėdos kiek kitokios, be ypatingų kalėdinių reklamų, be muzikos prekybos centruose, be daugelio jums įprastų atributų.

Pirmosios Turkijoje sutiktos Kalėdos buvo tikra trauma, todėl kelerius metus stengdavausi grįžti kalėdoms į Lietuvą.

Šiemet teko atsisakyti dvylikos valandų kelionės ir priimti iššūki susikurti Kalėdas Turkijoje. Šį iššūkį ketinu paversti vienu įdomiasių projektų, o savo projektą vadinu - KAIP TURKAMS GRINČAMS NEPAVYKO PAVOGTI KALĖDŲ.

Šiandien jau turiu susirinkusi daugumą savo mėgstamiausių kalėdinių dainų. Mes su vyru jau nuo advento pradžios dainuojame LAST CHRISTMAS




Kadangi nėra pirkti atvirukų, teko juos pasigaminti, tokia mano šių metų projekto pradžia. O kaip sekasi jums? Ar laukiate kalėdų ? Be to pasikeičiau savo kompiuterio darbalaukį, o ir blogo antraštę padabinau kalėdiniais atributais.
Posted by Picasa

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki:) Gal patarsite, kokių tradicinių patiekalų Kūčioms galima pasigaminti iš Turkijoje randamų produktų? Pirmos Kalėdos čia.. Nei silkutės, nei džiovintų grybų..:))

Zivile rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Vilma rašė...

uoj pamenu man taip pat buvo didelis šokas, kada Ankaroje atsikėlusi Kalėdų rytą išvydau vaikučius žygiuojančius į mokyklą.. brr o dar didžiausios paieškos kalėdinių atvirukų.. tik viename knygyne buvau radusi gana nemažai egzempliorių, tačiau visi jie buvo gana niūrūs ir kuklūs.. tikiu ir linkiu susikurti jaukią, mielą ir staigmenų pilną Kalėdinę nuotaiką laukiant šios nuostabios šventės Mieloji! o čia nuotaikai praturtinti :)http://www.youtube.com/watch?v=2O5MJbfbEBc&feature=related

Priklydele rašė...

Pirmajam anonimui: pasistengsiu sukurti tema, ka galima pasigaminti Turkijoje Kaledoms :) bet mano mintyse sukasi granatu sulciu kisieliaus ideja vietoje spanguolinio :)

Priklydele rašė...

Vilma na taip juk cia Kaledos buna Nauji metai :)