2012 m. kovo 27 d., antradienis

Turkijos vyrai

Ispejimas: visoms jautriu sielu ir nestipriu nervu butybems, geriau neskaityti. Grieztai draudziama skaityti jei esate jaunesni nei 18os metu. Tai ironiskas - ciniskas pasakojimas, nebutinai atitinkantis realybe. Sis pasakojimas sukurptas remiantis 4 metu gyvenimo Turkijoje stebjimais, pokalbiais su moterimis Turkijoje, pokstais su kolegomis. 

Jei anksciau naiviai maniau, kad Turkijos vyrus galima sudelioti i kazkokius remus, juos kazkaip apibudinti, tai galiu pasakyti tik viena, kad nieko panasaus. Ju yra visokiu sviesiaplaukiu, juodaplaukiu, melynakiu, rudaakiu, senu, jaunu, geru, mylinciu, seimynisku, bet gali pasitaikyti ir visisku idiotu, sunsnukiu, alfonsu. 

Turkas vyras vienoms bus issilgtas isvajotas gyvenimo vyras, kitoms nusivylusioms nelaimingais santykiais tai bus paskutinis asilas. 

Dar tokia tendencija esu pastebijus, kad dalis ju man panasus i pingvinus, savo pupsanciais pilvukais, krypuojancia eisena, bet yra ir fantastiskai patraukliu, o kur dar Turkijos apaciai su staciomis drakonu sukuosenomis. 

Prie Drakonu (dar kitaip vadinamu apaciu) galime prideti gauruotus, tokiu visa kuna dengia svelnus kailiukas. 

Kiek dar is ju begaliniu savimylu, isitikinusiu, kad jis tera vienintelis vyras pasaulyje. Ach ir ko gero Turkija nebutu Turkija be usuotu dedziu. 

Ir galu gale isvada tik jusu laimes ir atsitiktinumo reikalas koks bus jusu sutiktas turkas.
Posted by Picasa

5 komentarai:

irte rašė...

As taip pat spejau pasidaryti isvada apie sios tautybes vyrus.Dauguma tamsiaplaukiai ruda akiai,bet yra ivairiu.Gana isvaizdus, prisiziurintys,palaikantys stiliu.Dauguma ruko,ir gana nemazai.Salies patrijotai.Daug kalbantys-galvojantys apie seksa.Kartais sunku nuspeti ju tikra amziu,nes dauguma atrodo vyresni.Apie rimtus santykius,seima galvoja po 30metu.

Priklydele rašė...

Irte, tai tik is tavo sutiktu vyru ko gero toks ispudis, kai sakai patriotai, tai vadinasi sutikau jaunus, dar nebuvusius kariuomeneje, kai sakai, kad kalbancius apie seksa, tai sutikai kur nors kur daugiau uzsienieciu trainiojasi, nes kalbeti apie seksa Turkijoje yra nepadoru, o jei dar apie tai kalba su moterimi tai yra zemiau iprasto turkisko padprumo ribu. Del stiliaus, tai cia vel salyginai... Bet idomu isgirsti kaip ir kiti mato Turkijos vyrus

Anonimiškas rašė...

Mano įspūdis apie Turkijos vyrus, nekoks. Toks įspūdis, kad jų už kalbą atsakingi organai visiškai atskirti nuo smegenų. Tauzija visiškas nesamonės, o svarbiausia vis randa ką pažadėti, pažadai, pažadai, pažadai....nors nieko jų neprašai :D

Priklydele rašė...

anonimiskam, matyt sutikote KRO ar kitokius siaip nieko vertus zmones :D

Anonimiškas rašė...

Kas tas KRO ir kur ieškot vertingų? Nors man idomiau būtų bendrauti su protingais padebesiais neskraidančiais žmonėmis :D Dar prisiminiau vieną man nesuprantamą turkiško vyro bruožą, jis viską nusprendžia už tave į priekį nors pažystami vos 5 min :D