2012 m. liepos 7 d., šeštadienis

Romantiska meile Turkijoje

Daznai pagalvodavau, kad noreciau parasyti sia tema, taciau vis nerasdavau tinkamu zodziu, nes visada norejosi apie tai parasyti paprastai ir nesudetingai. 

Trumpai apzvelgsiu, turkams vyriskiams, uzsieniete moteris yra

- grazi
- lygios ir sviesios odos (taip taip idegusios moterys cia nera grazu, nes paprastai idega kaime ir laukuose dirbancios moterys ir merginos, o tokiu vyriskiai nenori). 
- uzsienietes vyrui sukelia nora jas uzkariauti
- jos lengviau prieinamos ir linkusios eksperemintuoti intymiuose santykiuose
- uzsieniete moteris, mergina, mylimoji, vyriski daro iskirtini
- uzsienietes nezino kas per vyras ar netgi koks zmogus esi, todel kiekvienas niekselis turi galimybe pabuti saunuoliu heroju vyruku
- kadangi moteris gerai neismano tradiciju ir kulturos, ja galima manipuliuoti ir priversti veikti taip kaip vyrukui norisi.

O visas nuostabus tekstas angliskai cia:
www.hurriyetdailynews.com/the-turkish-passion-for-foreign-women-.aspx?pageID=500&eid=137#.T_bhPeSIb8Y.facebook

P. S. visoms atostogaujancioms vienisems rekomenduoju, pasimegauti atostogomis ir neleisti niekseliams isnaudoti jusu, o jei netycia sutikote nuostabu vyriski, linkiu viso ko geriausio ir lauksime Turkijoje :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveika,
Ieskau lietuvaiciu gyvenanciu Turkijoje. Kadangi ir man "gresia" :) toks gyvenimas, butu malonu susipazinti, gal pavyktu uzmegsti draugiskus rysius:)Jei nieko pries, lauksiu zinutes i cikagele@yahoo.com

Anonimiškas rašė...

būkite protingos moterys, na neparsiduokite tiems melagiams turkams taip pigiai, turėkite padorumo ir savigarbos. Visos tos kurios su jais man kaip kekšes,atvažiavusios į seks turizmo šalį.
Lietuviai vyrai patys geriausi!!!